ZNAČKOVÉ KLIKY NA DVEŘE OD NEJVĚTŠÍHO ONLINE PRODEJCE V ČR

Hledáte kliky, které budou dokonalým šperkem vašeho interiéru, doplňkem, který berete často do ruky a vnímáte tak nejen, jak vypadá a hodí se vizuálně ke dveřím, ale také, jak padne do ruky? Pak vás asi zajímá, kde vám nabídnou kvalitní a značkové doplňky ke dveřím a taky dobře poradí.

Provozujeme síť specializovaných internetových obchodů se zaměřením na bydlení, dům a interiér. Veliký důraz klademe na zákaznický servis a na příjemný nákupní prožitek zákazníků, aby se na jejich internetových stránkách cítili dobře, aby nakupování bylo 100% intuitivní a jednoduché, a na závěr, aby byli s nákupem spokojeni. 

Eshop kovani-design.cz nabízí dveřní kliky od českých, slovenských a zahraničních výrobců. Sortiment dveřních klik pochází od těchto významných značek: česká firma Cobra, Rostex, ACT servis, portugalská společnost Tupai, italská Mariani, MP Kování atd. Toto jsou pouze některé z mnoha značek dveřních klik, které jsou k dispozici. Snažíme se vyhovět rozdílnému individuálnímu vkusu svých zákazníků a nabízí různé typy dveřních klik, jako jsou například kovové, dřevěné, plastové nebo hliníkové dveřní kliky, a to v různých provedeních a stylech.

Ekonomická varianta – hliníkové kliky

Kování ACT Pia R PK (hliník)kování ACAPULCO R HR černá BB

Sortiment hliníkových klik a kování byl navržen jako ekonomická varianta dveřních klik v různých eloxovaných povrchových úpravách, které je díky množství odstínů možné sladit s každým interiérem. Jde o nejlevnější variantu dveřních klik a bezpečnostního kování.

Oblíbené nerezové kliky

Nerezové dveřní kliky jsou díky použitému materiálu velice oblíbené a splňují ty nejnáročnější podmínky na funkčnost, životnost a v neposlední řadě i na design.

APECS Door Handle Set Room Doors INOX Door Handle for Front Door and  Internal Doors Door Fitting Round Rosette Fitting Stainless Steel Matt  Handle Set WC PZ BB Model H-0204 Silver :

Černé kliky jsou trendy

archiweb.cz - Přehled materiálů a povrchových úprav pro dveřní kování

Dobrá klika vydrží spoustu let a může přežít většinu zařízení domu. Černá barva navíc dodává prostoru nadčasovost a pocit luxusu. Černé kliky jsou ozdobou nejen domů v industriálním stylu, ale i v útulném domáckém prostředí nebo zkrášlí minimalistické bydlení. Rustikální černé kliky se hodí díky určitým tvarům, použitému materiálu a povrchové patině pro dobové a historické objekty a interiéry. 

Kované kliky a kování

klika hamburg

Kované kování je schopno odolávat díky své kvalitě desetiletí v různých prostředích bez jakékoli známky použití. Jsou vhodným řešením do dřevěných srubů a chalup, památkově chráněných budov ale i do běžných staveb, jako jsou rodinné domy, penziony a restaurace.

Designové kliky pro náročné

designové kliky

Rádi vám představíme luxusní záležitost – trojici dveřního kování Cobra  Q SPECTRAINFINITY a ULTIMA. Vznikla ve spolupráci firmy Cobra s ateliérem úspěšného českého a světového designéra Petra Nováka, dnes uměleckým jménem Petr Novaque, které tvoří jeho značku. Minimalistické tvary předurčují kliky do moderních či stylových interiérů, kde mohou podtrhnout dojem kvality a luxusu.

Kliky a kování od české firmy Cobra

Pro příznivce rozumných cen je Cobra připravena uspokojit přání klientů pestrým portfoliem typů, tvarů a materiálů dveřních klik Cobra. Značkové kování Cobra je ve vysoké kvalitě dostupné za rozumnou cenu. Na výběr nabízí několik základních typů – nerezové kování, hliníkové kování, kované kování, rustikální doplňky, bezpečnostní kliky. Každý interiér si žádá doplňky podle stylu a vkusu majitele.

Dveřní kliky Cobra jsou vyráběny z kvalitních materiálů, jako je mosaz a nerezová ocel v široké škále designů, stylů a barev, aby vyhovovaly různému vkusu a potřebám zákazníků. Kromě toho jsou kliky Cobra dostupné také v různých povrchových úpravách, jako jsou chrom, matné černé, zlato nebo bronz.

Firma Rostex ke svým dveřím vyrábí i doplňky

bezpečnostní kování ROSTEX BK RX 1-50 FORTE (RC 4)ROSTEX Bezpečnostní kování BK R1S (RC 3)

Další českou firmou zastoupenou v nabídce je Rostex s celou řadu různých typů a designů dveřních klik, které jsou vhodné pro různé druhy dveří a především se zaměřením na bezpečnostní kliky. Kování Rostex jsou vyráběny z kvalitních materiálů a jsou dostupné ve více barvách a povrchových úpravách.

Dveřní kliky Rostex jsou dlouhodobě odolné vůči opotřebení a poškození. Mezi nejpopulárnější typy dveřních klik od Rostexu patří kovové kliky s moderním designem, které jsou vhodné pro vnitřní dveře, ale také bezpečnostní kliky, které splňují evropské normy a jsou vhodné pro vstupní dveře.

Přední světový výrobce klik firma Tupai

Společnost Tupai je španělský výrobce kovových dveřních klik a dalšího příslušenství pro dveře a okna, jeden z největších evropských výrobců dveřních klik.

Kliky od společnosti Tupai jsou vyráběny z kvalitních materiálů, jako je mosaz, hliník a nerezová ocel. Nabízí širokou škálu designů a stylů klik, od tradičních až po moderní kliky s minimalistickým designem.

Výroba klik Tupai probíhá s vysokou úrovní kontroly kvality, což umožňuje dosáhnout vysoké odolnosti a dlouhé životnosti. Kliky Tupai jsou dodávány v různých provedeních, včetně klik se zámky, klik s výplní, bezpečnostních klik a klik s dekorativními prvky.

Designové kliky od ČESKÉ ŠPIČKY M&T

banner_mt

M&T se zaměřuje na luxusní a designové prvky v kování, které jsou vyrobeny s vysokou úrovní zpracování a pozorností k detailům. Firma spolupracuje s renomovanými designéry a architekty, aby vytvářela inovativní řešení a originální designy pro své produkty. Produkty M&T jsou určeny pro zákazníky, kteří vyhledávají vysokou kvalitu a luxusní design v interiéru i exteriéru.