Zavírač GEZE TS2000 - 100% pomocník a dříč

Zavírač dveří GEZE TS 2000 V je skvělým pomocníkem, který přináší mnoho funkcí a praktičnost. Jeho stříbrná barva ho činí elegantním a vzhledově přitažlivým. Tento dveřní zavírač, který je znám také jako samozavírač, je určený pro horní montáž. Je vybaven ramínkem, které je pro jeho správnou funkčnost nezbytné. Volit můžete rameno s aretací nebo bez.

Ramínko Geze ts 2000

Tento GEZE zavírač je určený pro jednokřídlé dveře. Je to velmi univerzální produkt, který se upevňuje na dveřní křídlo, ale také na zárubeň. Co se týče velikosti dveří, tento zavírač je určený pro dveřní křídlo o maximální šířce 1250mm a maximální hmotnosti 100kg. To ho činí skvělým pomocníkem pro drtivou většinu dveří.

TS 2000 tělo

Jednou z největších výhod tohoto zavírače je možnost nastavit si sílu zavírání. Tento model nabízí možnosti velikosti 2, 4 a 5 dle EN 1154. Díky tomu můžete zavírací sílu přizpůsobit svým potřebám a preferencím. GEZE TS 2000 V je také velmi flexibilní v otázce montáže. Umožňuje montáž na stranu pantů, ale i na stranu opačnou. Nezaleží na tom, zda máte pravé nebo levé dveře, tento zavírač je bezproblémově využitelný pro obě varianty.

Tento model je vhodný zejména pro vstupní dveře. Nabízí nastavitelnou rychlost zavírání a nastavitelný koncový doklap, což je umístěno na rameni. Co se týče rozměrů, tělo zavírače má rozměry 226 x 60 x 48 mm (délka x výška x hloubka). Balení neobsahuje jen samotný zavírač, ale také obrázkový montážní návod, vrtací šablonu a montážní šrouby pro kov i dřevo. To všechno zajistí pohodlnou a snadnou instalaci.

Zavirac_GEZE_2000V_ram_bez_F1

Zavírač dveří GEZE TS 2000 V ve stříbrné barvě je tedy skvělým řešením pro všechny, kdo hledají kvalitní, funkční a esteticky přitažlivý zavírač dveří. Jeho univerzálnost, možnost nastavení a jednoduchá instalace ho činí ideální volbou pro každou domácnost i kancelář.

Tip: Kvalitní zavírač dveří vyžaduje kvalitní interiérové dveře, zavírač Geze TS 2000 můžete osadit i na požární dveře.