Inovace v dveřních klikách - Kliky s kluzným ložiskem pro tichý a spolehlivý chod

Naši milí návštěvníci eshopu KOVANI-DESIGN.CZ, máme pro vás vzrušující novinku, kterou vám rádi představíme. Představujeme vám revoluční technologii v oblasti dveřních klik - Kliky s kuličkovým ložiskem Slideblock. Tento nový typ kliky přináší nejen moderní design, ale také inovativní kluzný mechanismus, který zaručuje tichý a spolehlivý chod vašich dveří.

Kliky kuličkové ložisko_slideblock

Proč jsou kliky s kluzným ložiskem tak jedinečné?

Kluzné ložisko Slideblock, které tuto novou generaci dveřních klik pohání, prošlo náročnými testy a bylo prověřeno v praxi. Samotný mechanismus byl podroben testům, během nichž byl klikový mechanismus otevírán a zavírán až neuvěřitelných 200 000 krát podle standardu DIN EN1906. Tento test zajišťuje nejen vysokou kvalitu, ale také spolehlivost kliky i po dlouhodobém užívání.

Kliky s ložiskem

Klíčové vlastnosti klik s kluzným ložiskem:

Tichý chod: Díky pokročilému kluznému ložisku Slideblock se vaše dveře budou otevírat a zavírat tiše a bez problémů. Tato inovace je ideální pro místa, kde klidný prostor hraje důležitou roli.

Zpětný chod: Kliky s kuličkovým ložiskem mají integrovaný zpětný chod, který pomáhá klice vrátit se do vodorovné polohy po otevření dveří. To znamená, že vaše dveře budou vždy vypadat esteticky a elegantně.

Bezúdržbový chod: Kluzné ložisko Slideblock bylo navrženo tak, aby vydrželo. Nejenže vám poskytne dlouhou životnost, ale také minimální potřebu údržby. Vaše kliky budou vždy v perfektním stavu.

Dvě vratné pružiny: Pro plynulý a bezproblémový chod kliky jsou v ní umístěny dvě vratné pružiny. To zajišťuje, že se kliky vrátí zpět do původní polohy a budou vždy připraveny k dalšímu použití.

Jednoduchá montáž: Nejenže jsou tyto kliky technologicky pokročilé, ale jsou také snadno instalovatelné. Bez ohledu na vaše zkušenosti s montáží, kliky s kluzným ložiskem Slideblock lze namontovat jednoduše a rychle.

AXO-PULL-SLIDE

Vhodné pro zátěžové prostory: Tato inovativní technologie je vhodná pro prostory s vysokou zátěží, jako jsou administrativní budovy, úřady, stadiony a další. Kliky s kluzným ložiskem Slideblock zajišťují spolehlivost a pohodlí, které potřebujete.

Made in Germany: Tato nová generace dveřních klik s kluzným ložiskem byla vyvinuta a vyráběna v Německu s důrazem na kvalitu, spolehlivost a inovaci.

Zkrátka a jednoduše, kliky s kluzným ložiskem Slideblock jsou ideálním řešením pro ty, kteří hledají kombinaci moderního designu a technologicky vyspělého mechanismu. Zaručují tichý, plynulý a spolehlivý chod vašich dveří, a to vše bez zbytečného úsilí na údržbu.

Více informací o těchto inovativních klikách a možnostech jejich zakoupení naleznete na našem eshopu kovani-design.cz. Buďte součástí této dveřní revoluce a zlepšete komfort a pohodlí vašeho domova.

Vhodné pro:

 

Vaše dveře zaslouží to nejlepší!