Krbové nářadí a koš na dřevo - nezbytný designový doplněk

Sada krbového nářadí a koš na dřevo ke krbu zkrátka patří. Kromě toho, že se jedná o funkční doplňky, poslouží při správném designovém zkombinování zároveň i jako skutečné okrasy interiéru.

To je ale romantika! V krbu plápolá zlatavý oheň, vy sedíte v županu v křesle, nohy na podnožce, v dlaních máte horký čaj nebo kávu, je vám příjemné teplo a nic vás netrápí. Už schází jen ta kočka, která by vám předla na klíně – nebo tam někde je? Ať už jste si splnili svůj celoživotní sen a postavili ve svém domě krb, nebo krb považujete za čistě praktickou záležitost, tedy za zdroj tepla, nekončí vše jen u samotného krbu. 

7c7b3a568dd09074ba61288c5c9986d6

Sada krbového nářadí – nezbytný doplněk krbu i okrasa interiéru

Pokud chceme, aby nám krb dlouho a dobře sloužil, je třeba o něj pečovat, čistit ho. Nejen k tomu je třeba si pořídit krbové nářadí. To oceníme i jako nástroj k manipulaci s poleny. Proto je třeba u krbového nářadí dbát v první řadě na kvalitní provedení. Samozřejmostí je ale i design. Vždyť krbové nářadí je mimořádným dekoračním prvkem, který zkrášlí každý interiér stejně jako samotný krb. 

Pokud při výběru zvolíte krbové nářadí, které vhodně koresponduje s vaším krbem, stylově ho doplňuje a je zároveň funkční, získáte skutečný klenot, designový doplněk, který upoutá každou návštěvu a elegantně upozorní na „teplo vašeho domova“. 

Základní sada krbového nářadí se skládá z pohrabáče, smetáčku a lopatky 

Základní sada krbového nářadí obsahuje tři komponenty, a to pohrabáč, smetáček a lopatku.

Pohrabáč nám slouží k rozhrabávání žhavého popela či k manipulaci s poleny v ohni. Lopatku a smetáček využijeme při úklidu, a to jak při úklidu prostoru před krbem, tak k vynášení popela z krbu. Tuto základní sestavu mohou ještě doplňovat kleště na dřevo, které opět usnadní manipulaci s poleny.

Sada krbového nářadí sestávající ze tří nebo čtyř komponentů a stylového stojanu je rozhodně investicí, která se vyplatí. Kromě toho, že se jedná o nástroje, které jsou skutečnou krbovou nezbytností, získáváte při koupi celé sady okrasný interiérový prvek. 

blomus_nářadí_interier

Krbové nářadí, které se hodí do moderně zařízeného bydlení i na romantickou chalupu 

V naší nabídce najdete sady krbového nářadí mnoha rozličných zpracování. Krbové nářadí jednoduchého designu se přizpůsobí každému stylu bydlení, moderní krbové nářadí je vhodné do elegantního současného interiéru a v neposlední řadě v naší nabídce máme i sady nářadí s nostalgickými či romantickými prvky, které se hodí především do rustikálně zařízeného prostoru. 

rustikální interier

K sadám krbového nářadí, které polichotí každému interiéru bez ohledu na určitý styl, patří například krbové nářadí Pico 6 sestávající se ze třech komponentů s lakovaným antracitovým povrchem, nebo krbové nářadí Aduro Proline 1 s černou patinou. Hodí se jak do jakkoliv zařízeného bydlení. 

Designovým skvostem je sada krbového nářadí, která ve svém vzhledu kombinuje nerez a sklo

Minimalistické moderní bydlení doplní a vkusně podtrhnou čtyřdílné sady krbového nářadí Top 6 a Aduro Baseline, u kterých nás upoutají zejména originální stojany. Oslavou čistých linií je krbové nářadí Montreal 6. Opravdový designový skvost představují California 6, která působí luxusně zejména díky kombinaci nerezu a skla.

Pokud vyznáváte spíše rustikální styl, potrpíte si na starožitnosti nebo třeba jen hledáte originální kousek na romanticky zařízenou chalupu, můžeme vás v naší nabídce upozornit na čtyřdílné krbové sady Artes 6 nebo Bavaria 6, obě kované s černou patinou. Zajímavou alternativou klasickým na zemi stojícím stojanům s krbovým nářadím představuje závěsná sada nářadí Casper 6. 

U krbu se bez koše na dřevo neobejdete 

Nezbytným doplňkem krbu a krbového nářadí je i koš na dřevo, ve kterém máte připravená naštípaná polena pro pohotové přikládání. Kromě toho, že je dřevo v koši při ruce, docílíte také jeho dokonalého proschnutí ještě před tím, než s ním zatopíte.

koš na dřevo blomus

Koše na dřevo ale nemusí být jen proutěné nůše, ve kterých nosíte třísky a naštípaná polínka na chatě. Koše na dřevo mohou stejně jako krbové nářadí podtrhnout design vašeho interiéru. K mnohým již výše zmiňovaným sadám krbového nářadí nabízíme přímo stylový koš, takže získáte originální pár. Například skleněný koš California 7, který je důkazem toho, že koš na dřevo opravdu nemusí být jen tradiční proutěný košík, doplňuje luxusní sadu nářadí California 6. Dalšími minimalistickými elegány v naší nabídce jsou koše Blomus Chimo 65140 a Blomus Chimo 65141. 

Je libo koš na dřevo z umělé kůže nebo barevné plsti? Není problém! 

„Své“ koše na dřevo mají v naší nabídce i krbové sady Aduro Proline a Aduro Baseline. Zajímavostí těchto košů jsou zejména použité materiály - umělá kůže a plsť v nejrůznějších barevných provedeních. Romantické duše potěší koše na dřevo Harmony 6 nebo Mula 6, které můžete vhodně zkombinovat s kovanými sadami nářadí v naší nabídce.

koš na dřevo

Nabídka sad krbového nářadí a košů na dřevo je opravdu bohatá. Na „své“ si přijde skutečně každý od vyznavače minimalismu a designu čistých linií až po milovníka historie a starožitně zařízeného interiéru. 

Kvalitní krbové nářadí a koše na dřevo můžete nakoupit ještě v tomto obchodě - www.kovani-kliky.cz