Rostex BK R1 - Bezpečnostní klasika, která nikdy neomrzí

rostex-bezpecnostni-kovani-bk-r1--rc-3ROSTEX bezpečnostní kování BK R1 (RC 3) je vysoce kvalitní a spolehlivé kování, které se vyznačuje svým bezpečnostním standardem a robustností. Je ideální pro vstupní dveře, vchodové dveře a bezpečnostní dveře, a to díky svému designu a vysoké úrovni ochrany. Vstupní prostor je tak zabezpečen a chráněn před neoprávněným vstupem.

Toto bezpečnostní kování má kategorizovanou třídu bezpečnosti, což je jasné potvrzení jeho přísných bezpečnostních standardů. Má stupeň bezpečnosti 3, což znamená, že poskytuje vysokou ochranu. Toto kování je tedy ideální pro ty, kteří chtějí zabezpečit své domovy nebo kanceláře na nejvyšší možné úrovni.

bezpečnostní třída kování pyramida

Jedná se o bezpečnostní kování s bezpečnostním krytem vložky. To znamená, že je navrženo tak, aby bylo nemožné odvrtat cylindrickou vložku. Toto kování je navrženo pro dveře o maximální šířce 38 - 55 mm, které se otevírají jak dovnitř, tak ven. Lze ho však použít také pro dveře s tloušťkou až 100 mm, pro což je potřeba zakoupit prodlužovací sadu. Kování je instalováno prošroubováním, což zajišťuje jeho pevnost a stabilitu.

Provedení tohoto kování je charakteristické hranatým štítem, který může být doplněn buď knoflíkem nebo madlem.

knoflik a madlo rostex

Kování BK R1 je vyrobeno z nerezu, což mu dodává elegantní a moderní vzhled. Na tento chrom nerez je navíc poskytnuta prodloužená záruka 5 let, což svědčí o jeho vysoké kvalitě a odolnosti. Pokud jde o rozměry, štít kování má rozměry 40 x 232 mm a klika je dlouhá 100 mm. Rozteč tohoto kování je buď 72 mm nebo 90 mm, což zákazníkům poskytuje určitou flexibilitu při výběru správného kování pro jejich dveře. Tento produkt je tedy výbornou volbou pro ty, kteří hledají bezpečnostní kování, které je robustní, spolehlivé a flexibilní.

Tip: pokud potřebujete kvalitní bezpečnostní dveře nebo vchodové dveře určitě vyberte českého výrobce.