Bezpečnostní cylindrické vložky EVVA - i agent 007 by ostrouhal!

Bezpečnostní cylindrické vložky Evva jsou správným směrem na cestě ke kvalitnímu zabezpečení každé domácnosti. Rakouský výrobce nabízí vysokou kvalitu a funkčnost. S pomocí bezpečnostních cylindrických vložek Evva můžete každé vstupní dveře proměnit v téměř nedobytný trezor.

Evva MCS cylindrická vložka detail

Je pro vás bezpečí vašeho domova, vašich blízkých a majetku na prvním místě? Je čas se zamyslet nad tím, zda je vše, co je vám drahé, kvalitně zabezpečeno. Kdo by chtěl v pohodlí svého domova, které by se mělo stát klidným útočištěm před hrozbami zvenčí, přivítat nezvaného hosta? Případný zlodějíček vám může na pěkných pár dní zkazit náladu – to je ovšem řečeno s velkou nadsázkou. Škody, které vzniknou, když takový narušitel vnikne do vašeho domu, jsou často nemalé, a to nemluvíme ani o těch nemajetkových. Obava z toho, že vaše osobní zóna může být znovu v budoucnu narušena, vás bude trápit ještě dlouho. Nenechávejte tedy nic náhodě a předejděte nepříjemnostem s kvalitními bezpečnostními vložkami!

Výrobce bezpečnostních cylindrických vložek Evva je stálicí i na českém trhu

EVVA_Logo_3CRakouská rodinná firma Evva patří k evropským špičkám mezi výrobci zabezpečovací mechanické a elektronické techniky. Již od roku 1919, kdy firma vznikla, se jedná o rodinný podnik. To ale neznamená, že by se nejednalo o skutečné profesionály! Evva vždy pružně reagovala na tržní požadavky a od roku 1970 začínala navazovat kontakty po celém světě. Evva Praha, výhradní zástupce společnosti v České republice, byla založena 26. února 1991. Za tu dobu si již Evva stačila vybudovat významné postavení na našem trhu. Důkazem její popularity mezi českými zákazníky je celá řada pozitivních referencí a obchodních partnerů. 

Pokud uvažujete o posílení zabezpečení své domácnosti, bezpečnostní cylindrická vložka je tím pravým řešením. Najdeme ji i v nabídce značky Evva. Bezpečnostní vložka Evva udělá z vašich vstupních dveří trezor. Evva nabízí pět různých mechanických uzamykacích systémů, které se postarají o vaši bezpečnost.

Technologie MCS – sytém s magnetickým kódováním

Tento uzamykací systém firmy Evva je výjimečný tím, že představuje spojení mechanických a magnetických prvků. K osmi otočným magnetickým rotorům v jádře cylindru jsou přiřazeny čtyři magnety na klíči. Pokud je vložen klíč se správným magnetickým kódem, rotory se uvedou do pozice pro odemčení. Jedná se o permanentní magnety ze speciálních slitin s dlouhou životností, které nelze běžně dostupnými prostředky přemagnetizovat nebo odmagnetizovat. Mechanické kódování je zajištěno podélným profilem a řízenou detekcí požadované pozice stavítek na hřbetu příslušeného klíče. Při otočení klíčem ve vložce o 360° dochází ke dvojí kontrole správnosti kombinace.

Technologie 3KS a 3KSplus – systém s třemi drážkami

Ke speciálnímu zabezpečení dochází u uzamykacího systému 3KS a 3KSplus prostřednictvím mechanického kódování.  Jedná se o patentovaný funkční princip bez použití pružin. Stavítka v cylindru 3KSplus se pohybují po křivkách, které jsou vyfrézovány do klíče, a nejsou tlačeny proti pružině. Ploché řídící křivky jsou odolné proti opotřebení.

3KS_klic

Technologie ICS – systém s kódem uvnitř profilu

O vaše bezpečí se v případě uzamykacího systému ICS, nejchytřejšího systému mezi mechanickými uzamykacími systémy, starají hned tři různé technologické vychytávky! Je to jednak speciálně vytvarovaný a proti opotřebení odolný podélný profil, dále systém křivek, který zjišťuje oprávnění k uzamykání, a konečně i skutečně „vychytaný“ systém stavítek. Díky tomu je v podstatě nemožné si neoprávněným způsobem zhotovit kopii klíče k této cylindrické vložce. ICS je nejvhodnějším řešením pro profesionální použití, tedy například pro uzamykací systémy kancelářských budov.

Technologie EPS – rozšířený profilový systém

Technologie EPS je klasikou mezi mechanickými uzamykacími systémy. Je založena na patentovaném profilu klíče, který se na několika místech překrývá, a je vhodná pro různorodé použití.  Oprávnění uzamykat a odemykat ověřuje šest detekčních prvků a až dvacet dalších pozic detekce.

Technologie FPS – systém pro malá uzamykací zařízení

Díky dvěma bezpečnostním úrovním je systém FPS ideálním řešením pro malá uzamykací zařízení. FPS poskytuje tu nejlepší úroveň zabezpečení, přičemž je zároveň jednoduše provedená. Optimalizované frézované zářezy a speciální klíče z alpaky, které zajišťují zvýšenou odolnost pro opotřebení, ještě zvýší zabezpečení vaší domácnosti.

Evva FPS

Mrkněte na profesionální nabídku profesionálního zabezpečení cylindrických vložek v našem eshopu.