Kvalitní Mříže

Uvažujete o zabezpečení Vašeho objektu před nezvanými hosty pomocí kvalitních mříží? Je místo zabezpečení atypické? Potřebujete vyrobit kvalitní mříže? To už nemusí být žádný problém, jelikož i atypická místa lze zabezpečit, a to pomocí mříží Raab. Mříže Raab nabízí záruku kvality 5 let a dlouholeté zkušenosti.

Firma mříže Raab vyrábí všechny druhy mříží, a to pevné, klasické, kované, dveřní předěly a samozřejmě i mříže pohyblivé, mezi které patří nůžkové mříže a rolovací mříže. Mříže zaměříme, navrhneme, vyrobíme a dovezeme na místo montáže, kde je i instalujeme.

Oblíbené nůžkové mříže

Mezi nejvíce využívané a oblíbené patří nůžkové mříže. Pro svou pevnost a subtilní vzhled jsou velmi žádané. Pomocí tohoto druhu mříží se zabezpečují dveře, okna průchody i pasáže proti násilnému vniknutí. Lze je vyrábět v různých variantách, a to jednostranné, dvoudílné, dělené nebo sklopné). Nejsou náročné na údržbu, při srolování nezabírají téměř žádné místo v prostoru dveří nebo oken.

Jsou precizně zpracované pomocí nůžkového mechanismu, jsou odolné vůči napadení a mají dlouhou životnost.

Firma vyrábí i repliky zničených kusů mříží. Pokud tedy chcete mít netradiční kovaný plot, shodný například se zábradlím, obraťte se na firmu Raab, která se svým zákazníkům snaží vždy vyjít vstříc prakticky po celý rok.