Cylindrická vložka EVVA MCS – TOP bezpečí

Evva MCS oboustranná vložka

Je pro vás maximální zabezpečení domácnosti tématem číslo jedna? Pak hledáte i vysoce kvalitní cylindrickou vložku. V naší nabídce jich najdete celou řadu, teď se ale podíváme na „zoubek“ jednomu konkrétnímu klenotu v oblasti zabezpečení. Představíme si cylindrickou vložku Evva MCS s magnetický kódováním 4. bezpečnostní třídy.

Bezpečnostní technologie MCS byla vyvinuta v úzké spolupráci s technickými univerzitami. Využívá magnetickou sílu, což je poměrně unikátní. Evva je jediným výrobcem, jenž produkuje magnetický uzamykací systém tohoto druhu.

Evva MCS montážní vložka do dřeva

Při každém vytažení klíče zaujmou magnetické rotory v zámku jinou pozici

V jádře cylindru se nachází osm otočných magnetických rotorů, kterým jsou přiřazeny čtyři magnpříslušným magnetickým kódemety na klíči. Při každém vytažení klíče zaujmou jinou pozici. Jakmile zavedete speciální MCS klíč s příslušným magnetickým kódem, tak se všechny magnetické rotory dají do pohybu a zaujmou pozici pro odemčení zámku. Dvě stlačená stavítka se pak posunou vpřed a klíč odemkne, popřípadě uzamkne dle situace.

Evva MCS cylindrická vložka detail

Nebojte se, magnety v cylindrické vložce nereagují na magnetická pole, která se mohou v jeho blízkosti běžně vyskytovat. Permanentní magnety nelze dostupnými prostředky ani odmagnetizovat, ani přemagnetizovat.

Celosvětově jedinečná magnetická technologie MCS se postará o vaše bezpečí

Proč by vás měla bezpečnostní technologie MCS zajímat? Má celou řadu předností!

  • Nabízí jedinečnou ochranu proti okopírování klíčů.
  • Poskytuje třístupňové zabezpečení pomocí magnetického a dvou mechanických kontrol kódovacích úrovní.
  • Při otočení klíče o 360°proběhne dvakrát nezávisle na sobě kontrola uzavíracích kombinací.
  • Maximální bezpečnost při doobjednání klíče.
  • Každý klíč a každý zámek je unikát.
  • Robustní provedení klíče je vynikající.
  • Permanentní magnety ze samaria-kobaltu-5 zajišťují vysokou životnost.
  • Velká četnost nejrůznějších variací umožňuje komplexní přístupovou kontrolu.

Evva MCS cylindrická vložka 

 

Evva MCS se hodí pro zabezpečení objektů s vysokými nároky

Evva MCS je ideální pro uzamykací systémy s vysokými nároky. Potřebujete chránit vysoce citlivé, nevratné hodnoty? Nebo snad veřejné zájmy? Či vám jen záleží na zabezpečení vaší domácnosti jako na ničem jiném? Cylindrické vložky Evva MCS se hodí pro zabezpečení nemocnic, vládních budov, letišť, bank i velvyslanectví. Oceníte je ale i doma. Jsou vysoce spolehlivé a bezpečné.

EVVA_Logo_3C

Klíče Evva jsou pod právní ochranou

Klíče k cylindrickým vložkám Evva MCS jsou chráněny i právem. Výrobu klíčů i prodej zaštiťuje firma Evva buď ve vlastních provozech, nebo prostřednictvím svých partnerů. Na klíči se nachází patentované znaky, jež brání neoprávněné výrobě. Díky platným patentům požívají klíče Evva i právní ochranu.

Evva magnetická technologie MCS

Okopírovat klíč můžete až po předložení dokladu totožnosti a bezpečnostní karty Evva

Jak je ale nelegálnímu kopírování klíče zajištěno v praxi? Bezpečnostní kartou Evva. Kopie klíčů, cylindrů i uzamykací plány jsou k dispozici pouze u partnerů firmy Evva. Nechat si okopírovat klíč můžete pouze s odpovídajícím dokladem totožnosti a s bezpečnostní kartou Evva.

Inovativní technologie MCS poskytuje stálou ochranu proti nelegálním způsobům otevření, narušení. Nabízí vysokou ochranu proti vyplanžetování a vyhmatání. Volně otočné magnetické rotory jsou prostorově odděleny od kanálu klíče a tím jsou nevyhmatatelné a nemanipulovatelné. Detekce kódování tak není možná. Proti odvrtání chrání cylindrickou vložku tvrdokovové prvky ve válci cylindru. Ty v kombinaci s konstrukčním provedením mají vysoký ochranný účinek proti vytažení a vytržení.