Dveřní samozavírač udělá veškerou práci za vás

Samozavírače dveří Geze představují elegantní řešení jak do hotelů, restaurací, kanceláří, tak i do běžných domácností. Lze je instalovat i na vchodové dveře rodinného nebo panelového domu.

Dveřní samozavírače Geze vám otevírají svět téměř neomezených možností! Jsou nedocenitelným pomocníkem zejména v systémech požární ochrany. Setkáte se s nimi téměř všude! V kavárnách, restauracích, hotelích, penzionech, obchodech – všude tam chrání vaše bezpečí. Zjednodušeně se dá říci, že samozavírače poslouží na každých dveří, které mají být natěsno zavřeny vždy, nebo právě v případě požáru.

Samozavírače Geze, to jsou nejnovější inženýrské a stavební technologie

Německý výrobce Geze si zakládá na tradici delší než 150 let. Od roku 1863, kdy společnost vznikla, uběhlo mnoho vody a Geze se momentálně drží na předních příčkách mezi výrobci stavebních systémů pro dveře a okna na celém světě. Mimořádně kvalitní produkty a úspěch firmy Geze stojí především na nejnovějších inženýrských a stavebních technologiích. Opomíjen samozřejmě není ani design a praktická konstrukce.

logo-geze

V nabídce firmy Geze najdete samozavírače s horní montáží, integrované samozavírače a podlahové samozavírače. Záleží jen na vašich požadavcích!

Samozavírače s horní montáží jsou nejčastějším typem zavíračů

Samozavírače s horní montáží jsou nejčastějším typem zavírače dveří. Samozavírače jsou instalovány nahoře na rámu dveří a dveřním křídle. Jejich montáž není nijak náročná. Navíc jsou vhodné pro všechny typy dveří a nabízí celou řadu individuálních nastavení. Nabídka Geze je skutečně široká. Hledáte malý nenápadný samozavírač? Nebo snad samozavírač pro požární a kouřotěsné dveře? Nic není problém! Vyberte si, zda se vám více hodí varianta s ramínkem nebo s kluznou lištou. U samozavíračů s ramínkem, ramínko vyčnívá do prostoru, nejsou tedy zcela nenápadné. Druhý typ samozavírače je opatřen kluznou lištou, ve které rameno jezdí.   

banner_ČLÁNEK_geze

Integrované samozavírače jsou ideální i pro vchodové dveře rodinného domu

Pokud toužíte po maximální estetické dokonalosti, řešením mohou být integrované samozavírače dveří. Lze je instalovat jak na jednokřídlé, tak i na dvoukřídlé dveře, levé i pravé. Integrované samozavírače nijak nenaruší interiér objektu, navíc jsou všechny jeho bezpečnostní prvky zachovány. I proto jsou oblíbeným řešením pro vchodové dveře rodinných domů či panelových domů.

Podlahový samozavírač – nenápadný a zcela diskrétní

Pro prosklené dveře nabízí firma Geze specifické řešení – podlahový samozavírač. Ten je v podstatě neviditelný, a proto pro použití u prosklených dveří ideální. Lze jej ale namontovat i na dveře plastové či dřevěné. Nabízí maximální pohodlí pro všechny standardní kyvné a otočné dveře.

Zajímá vás protipožární ochrana, kterou samozavírače nabízí? Geze si zakládá na tom, aby dveře odolaly i v těch nejnáročnějších podmínkách, a tak dozajista splní očekávání každého architekta. Geze má ve své nabídce dveře certifikované pro různou požární odolnost.

Se samozavírači Geze si můžete nastavit sílu, rychlost i tlumení zavírání

Dveřní samozavírače ale nabízí kromě maximálního bezpečí i řadu dalších výhod. Můžeme si nastavit trvalé otevření dveří, sílu či rychlost zavírání nebo i jeho tlumení.

Dveřní samozavírače Geze jsou praktickým a maximálně spolehlivým řešení pro ovládání vašich dveří. Jejich montáž navíc není nijak složitá. Kromě toho nejde o žádné nevzhledné konstrukce. Designově čistý vzhled nenaruší žádný interiér. Jejich dokonalé technické a konstrukční řešení se navíc postará o vaše bezpečí a tedy i váš klidný spánek. Ať už potřebujete samozavíračem vybavit dveře ve vaší restauraci, kanceláři, hotelu, penzionu či jiném provozu, nebo chcete samozavírač instalovat na vchodové dveře vaše domu, Geze je tím pravým řešením. 

Oficiální stránky výrobce: www.geze.com