Digitální dveřní kukátko chrání, i když nejste doma

S digitálním dveřním kukátkem uvidíte každého, kdo zazvoní na vaše dveře, popřípadě i toho, kdo vás nezastihl, když jste nebyli doma. Stane se skutečným ochráncem vaší domácnosti.

Digitální kukátko vám pomůže monitorovat prostor před vašimi dveřmi a hlídat tak účinně bezpečí vaší domácnosti. Zatímco vy uvidíte ven, nikdo neuvidí dovnitř. Nezvané návštěvy už nebudou do budoucna představovat žádný problém. Ani vaše děti už nebudete muset strašit pohádkou o třech kůzlátkách – i ony se budou moci jednoduše podívat, kdo stojí za dveřmi, a poznat, zda mohou otevřít nebo ne. Prostřednictvím digitálního kukátka s možností pořizování videozáznamu navíc zjistíte, kdo na vás zvonil, když jste nebyli doma. Digitální dveřní kukátka toho umí opravdu hodně. Nabízí nespočet zajímavých funkcí a výhod pro každého uživatele. Podíváme se na ně proto blíže.

digitální kukátko

Digitální dveřní kukátko mohou ovládat i děti

Inovativní dveřní kukátko Yale v základním provedení (tedy bez možnosti nahrávání záznamu) vám nabízí jedinečnou možnost vidět, co se děje za dveřmi prostřednictvím kvalitní LCD obrazovky s velmi ostrým a jasným obrazem. Díky pozorovacímu úhlu 105° vám nic neunikne. Ovládání kukátka je navíc velmi jednoduché – stačí jen stisknout knoflík a už máte přehled o tom, zda za dveřmi stojí vítaná návštěva nebo nezvaný host. Manipulaci s digitálním kukátkem tedy zvládnou děti i osoby se sníženou pohyblivostí, pro které je digitální kukátko skutečným pomocníkem. Zatímco běžné kukátko vyžaduje, aby u něj člověk stál a přitiskl těsně k němu oko, což u hůře mobilních osob může být problém, digitální kukátko žádnou takovou překážku nepředstavuje. Na LCD obrazovce digitálního kukátka i děti, které by jinak k obyčejnému kukátku nedosáhly, uvidí, kdo stojí za dveřmi – jestli vlk, nebo maminka.

Digitální dveřní kukátko YALE (bez nahrávání)

Digitální kukátko Yale lze umístit na všechny typy vstupních dveří do standardního 14 mm otvoru pro běžná kukátka. Nahrazení stávajícího kukátka je tedy zcela bezproblémové. Nemusíte se bát žádného vrtání, šroubování, natahování kabelů a tedy ani nepořádku v domácnosti, který mnohé stavební práce provází. Instalaci zvládnete bez jakéhokoliv poškození dveří. Nebudete navíc potřebovat žádné nářadí. Kukátko je napájeno dvěma AAA bateriemi, které jsou součástí balení.

Digitální dveřní kukátko Yale s možností nahrávání zaznamená, kdo na vás zvonil, když jste nebyli doma

Za dveřní kukátko Yale s možností nahrávání si sice připlatíte, ale možnost pořízení fotografického i video záznamu za to mnohdy stojí. Snímky a videa jsou automaticky ukládány na externí microSD kartu o velikosti 0,5 GB. Kukátko se automaticky vypne po 10, 20 či 30 vteřinách – záleží na vašem nastavení. Zatímco kukátko bez možnosti nahrávání vám umožní vidět, kdo je za dveřmi, když jste doma, jeho „vylepšená verze“ vám ukáže, kdo vás nezastihl, když jste byli v práci, nebo kdo zvonil, když byli doma jen vaše děti a vy na nákupu… LCD obrazovka přehrává navíc obraz s časem i datem – u záznamu z doby vaší nepřítomnosti tedy nebude problém zjistit, jestli u vás návštěva zvonila ráno nebo odpoledne. Na rozdíl od základního kukátka Yale bez možnosti nahrávání disponuje toto kukátko navíc ještě možností nočního vidění. Nezvané noční návštěvy tedy nezůstanou již více anonymní. Provoz je zajištěn rovněž AAA baterie, tentokrát čtyřmi kusy, které jsou také součástí balení.

Digitální dveřní kukátko YALE (s nahráváním)

Digitální dveřní kukátko představuje zajímavou možnost zvýšení bezpečnosti vaší domácnosti. Samozřejmě nenahradí bezpečností kování, bezpečnostní dveře a další podobné prvky. Možnost vidět, kdo je za dveřmi, popřípadě nahrát, kdo na vás zvonil v době vaší nepřítomnosti, ale ocení každý, pro koho je bezpečí jeho domova a rodiny na prvním místě.