Páčidla Hultafors – budou se Vám „páčit“

Páčidla Hultafors vás zkrátka dostanou. Jejich precizní zpracování, kvalitní použité materiály, spolehlivost, pohodlné ergonomické tvarování, vysoká funkčnost a další výjimečné vlastnosti nadchnou nejednoho kutila a řemeslníka!

Nářadí značky Hultafors je ne bezdůvodně jedničkou pro mnohé řemeslníky na celém světě. Mimořádná funkčnost, spolehlivost, precizní zpracování a kvalitní použité materiály – to a nejen to z produktů Hultafors činí něco mimořádného, nářadí, s jehož pomocí se řemeslná práce stává snazší a její výsledky kvalitnější. Pokud toužíte vybavit svoji dílnu tím nejlepším, nářadí Hultafors je ideální volbou.

Hultafors - cestu k dokonalosti odstartoval obyčejný metr, už ten byl ale „vychytaný“!

Hultafors, švédská firma s více jak 130 let dlouhou tradicí, přišla na trh s tehdy žhavou novinkou v podobě pravítka s metrickou stupnicí na jedné straně a se stupnicí v palcích na straně druhé. Vynalezl ho mladý inženýr Karl-Hilmer Johanson Kollén, později zakladatel Hultafors. Vynálezem firmy byl také skládací metr, věc mimořádně praktická a užitečná. Ačkoliv se záběr firmy za léta existence podstatně rozšířil – pouze se skládacím metrem by si již dnes asi nevystačila, nic to nezměnilo na tom, že na trh přináší produkty inovativní, spolehlivé, velmi užitečné a mezi zákazníky oblíbené. Nářadí Hultafors zkrátka „padne“ do ruky a okouzlí nejen zapálené řemeslníky a domácí kutily. To, že je doma konečně vše opravené a dodělané, ocení i ti, které výbava dílny obvykle příliš nezajímá.

Není páčidlo jako páčidlo – ta od Hultafors mají rozhodně něco do sebe

Ani páčidla Hultafors nejsou výjimkou. Kromě klasických ocelových páčidel, které lze využít nejen k vytahování hřebíků, ale i k bourání, škrábání a zdvihání, nabízí Hultafors i páčidla nastavitelná, u kterých je páčící hák s vytahovákem na hřebíky připojený kloubově, díky čemuž ho lze pomocí aretačního šroubu nastavit do devíti různých poloh. Tenké konce propracovaného nástroje snižují riziko poničení povrchu okolí na minimum. Páčidlo je navíc ve své střední části vybaveno ergonomickou pryžovou vložku, takže ho nebudete chtít za chvíli dát z ruky. Nastavitelné páčidlo Hultafors 209 SB/25´ je navíc držitelem ocenění Reddot Design Award Best of the best 2012.

Firma Hultafors si je dobře vědoma toho, že jen s těmi nejlepšími materiály je možné odvádět tu nejkvalitnější práci. Proto jsou páčidla Hultafors vyrobena z vysoce legované bórové oceli. Jejich propracované tvarování umožní pohodlnou práci a minimalizují škody na okolních materiálech. Lze s nimi pracovat i v omezených prostorech.

Výrobky Hultafors vynikají mimo jiné také svojí ergonomií. Díky tomu je při zacházení s nimi co nejvíce snížené riziko možného pracovního úrazu. Jejich mimořádně promyšlená konstrukce šetří lokty i zápěstí. I když s nářadím přicházíte do styku denně, bolesti a jiné nepříjemné následky, které pociťují řemeslníci při práci s běžnými nástroji, jsou v případě nářadí Hultafors minimalizovány.

páčidla hultafors

Na vývoji nářadí Hultafors se podílí profesionální řemeslníci, kteří ví, co dělají

Nářadí Hultafors je vyráběno ve spolupráci se skutečnými řemeslníky, tedy těmi, kteří moc dobře vědí, co dělají, znají své řemeslo, a ví, co je při něm potřeba. Pokud Hultafors věří své nové myšlence, nápadu, výrobku, tak do něj vsadí vše. Jen 100% odevzdání své práci je prý tím, co dokáže ve světě řemeslnických potřeb a nářadí uspět. Nadšení řemeslníci a kutilové rozhodně nejsou zákazníky, kteří by se nechali uchlácholit něčím „uspokojivým“. Požadují tu nejvyšší kvalitu, maximální funkčnost, 100% spolehlivost, dlouhou životnost, dokonalé a precizní zpracování, odolné materiály – jsou to zkrátka profesionálové, kteří chtějí to nejlepší!