Designové nářadí Hultafors – chlapská dokonalost!

banner_malý_pilyŠvédské designové nářadí Hultafors vzniká ve spolupráci se skutečnými řemeslníky, kteří přesně ví, co jejich práce obnáší. Produkty Hultafors jsou tak maximálně funkční a praktické.

Ještě nevíte, co pořídit mužům ve svém okolí za originální vánoční dárek? Zapomeňte na pyžamo, ponožky, polštářky či vtipná trička. Ať už je muž vašeho života, tatínek, dědeček nebo syn příležitostným kutilem, nebo nadaným domácím všeumělcem, s vybavením do dílny nikdy nešlápnete vedle. Žádný muž nepohrdne designovým nářadím značky Hultafors. 

Na vývoji nářadí Hultafors spolupracují skuteční řemeslníci

Designové nářadí Hultafors pochází ze Švédska. Kromě toho, že vyniká mimořádnou kvalitou, kterou předčí mnohé konkurenční značky, je Hultafors výjimečným výrobcem i díky tomu, že při vývoji svých produktů spolupracuje se skutečnými řemeslníky, profesionály ve svých oborech. Je libo metr, úhelník, praktickou vodováhu, laserový zaměřovač, dláto, páčidlo, pilky či poctivé kladivo? Není problém!

hultafors_kategorie

Dláta Hultafors skvěle padnou do ruky

Pro všechny, kteří se nebojí práce se dřevem, ba právě naopak, jsou určena dláta Hultafors vyrobená z vysoce kvalitní japonské oceli. Dláta Hultafors vás nikdy nenechají na holičkách – jsou ostrá, odolná, zkrátka opravdu spolehlivá. Kromě toho díky své ergonomické rukojeti skvěle padnou do ruky!

Páčidla Hultafors jsou šetrná k materiálům

red dot design awardPáčidla Hultafors vám maximálně usnadní práci. Jsou vyrobena z vysoce kvalitní legované bórové oceli nebo hliníkové ohýbací tyče. Nezáleží na tom, zda páčíte podlahy, okna nebo seřizujete automobily, na páčidlech Hultafors oceníte i to, že jsou šetrná k materiálům, se kterými přijdou do styku.

Hultafors nabízí kladiva pro tesaře, zedníky, kováře i klempíře

Věru chlapskou záležitostí jsou kladiva a gumové palice Hultafors. I na vývoji těchto produktů se podíleli skuteční řemeslníci, se kterými firma Hultafors spolupracuje. Proto si můžete vybrat mezi kladivy tesařskými, zednickými, strojnickými, kovářskými, zámečnickými i klempířskými! Kromě designu je kladen maximální důraz především na funkčnost.

Vodováhy Hultafors ustojí i extrémní teploty

Skutečně „vychytané“ jsou i vodováhy Hultafors. Nejde totiž o obyčejné vodováhy. Některé jsou určené i pro práci v extrémních teplotách od -15 do +60°C. Jiné jsou vybaveny praktickými magnety či háčky. Ať už si vyberete hliníkovou nebo plastovou vodováhu Hultafors, věřte, že už nebudete chtít žádnou jinou!

Stavební laser změří každou místnost!

Nepostradatelným pomocníkem každého, kdo staví, rekonstruuje nebo třeba jen přestavuje interiér a potřebuje zjistit, jak dlouhý koberec si může dovolit, je stavební laser. Diody vysílající laserové paprsky s ostrými liniemi umožní velmi přesné vyměření. V nabídce Hultafors najdete jak lasery křížové, podlahové, tak i lasery rotační.

Metry, pravítka a měřící pásma Hultafors umožní maximální přesnost

Dvakrát měř, jednou řež – přesně tak se to říká, a proto u měření zůstaneme. Také se říká, že každý muž potřebuje nůž. Také ale potřebuje metr. Metry, pravítka a měřící pásma Hultafors jsou trefou do černého. Hledáte metr pro velmi náročného řemeslníka? Nebojte. Stupnice metrů jsou během výroby kontrolovány vysokorychlostní kamerou a jsou nanášeny přesnou metodou inkoustového tisku. Díky maximální přesnosti produktů Hultafors už příště budete měřit jen jednou!

Úhelníky Hultafors stanoví správný úhel bez dalších výpočtů

Téměř povinnou výbavou každé dílny je praktický úhelník. Hultafors myslí na všechny, a proto nabízí jak klasické úhelníky, tak i úhelníky pro profesionály, poloprofesionály, speciální úhelníky pro tesaře a na sádrokarton. Praktickou vychytávkou jsou pokosníky, které stanoví správný úhel bez výpočtů. 

HBS ruční pily s potiskemRuční pilky Hultafors vás nezklamou

Pro přesný a rovný řez potřebuje každý muž kvalitní řemeslnickou ruční pilu. Přesně takové jsou ruční pily od švédské firmy Hultafors, které jsou výjimečné svými vícefázově broušenými zuby. Kvalitní pilky Hultafors HBS a HBX zajistí velkou stabilitu při řezání, dokážou řezat rychle, rovně, čistě a bezpečně. Jejich 1 mm silný list má speciálně tvarovanou špičku, díky které je možné začít s řezáním bez problémů i uprostřed prkna nebo desky. 

Vše se vejde do praktické brašny na nářadí                                                      

Aby vše bylo kam uložit, je dalším nezbytným doplňkem výbavy každého kutila či řemeslníka praktická brašna na nářadí od Snickers Workwear. Je libo opasek, brašnu, batoh či kapsu na nářadí? Bez problémů. Vyberou si navíc i profesionální tesaři a elektrikáři, pro které Snickers Workwear nabízí speciální produkty.