Dveřní kování M&T drží krok s elitou!

Díky výrobci dveřního kování M&T se český design v roce 2013 zařadil na úroveň celosvětové elity. Když produktová řada Minimal & Maximal spatřila světlo světa, stala se hned středoevropským bestsellerem. Když ale obdržela prestižní ocenění RED DOT Design Award Winter 2013, stalo se něco jedinečného!

Kliky M&T otevírají dveře už ve více než 43 zemích světa! Udávají tedy trendy nejen v České republice. Díky svému osobitému přístupu a originálnímu rukopisu si je oblíbili zákazníci napříč čtyřmi kontinenty. Značku M&T charakterizují designové kliky z masivní mosazi nebo nerez oceli, neustálé inovace, precizní technologické zpracování a velký podíl ruční práce. Tradiční česká strojírenská výroba a světový design, to je neodolatelná kombinace.

Kliky Minimal & Maximal – bestseller, který získal prestižní světové ocenění RED DOT Design Award winner 2013

Kliky M&T se vyznačují vytříbeným designovým vzhledem. Za zmínku určitě stojí dveřní kování řady Minimal & Maximal, která byla uvedena na trh v roce 2013 a ihned se stala bestsellerem ve střední Evropě. Kliky Minimal & Maximal představují vrcholný design, který ve světě téměř nemá obdoby. Celá řada vyniká mimořádnou komplexností. I pro svůj inovativní design, estetickou jednotnost a vysoký uživatelský komfort, který nabízí, získalo kování Minimal & Maximal prestižní mezinárodní ocenění za design RED DOT Design Award winner 2013. Toto ocenění je v českých vodách něčím naprosto ojedinělým. Společnost M&T je ve skutečnosti jedinou v historii České republiky a pouze jednou z mála na celém světě, která v oblasti dveřního a okenního kování takovou cenu obdržela.

Kliky Maximal vynikají vkládanými výplněmi z kovu, skla, kůže nebo dřeva

Dveřní kliky řady Minimal & Maximal vás skutečně okouzlí svojí designovou jednoduchostí a elegantní čistotou linií. Kliky Minimal jsou vyrobeny z masivní mosazi a jsou nabízeny v několika variantách povrchů a barev. Jsou konstruovány s neviditelnou splývající rozetou. Lze je použít jak na interiérové, tak exteriérové dveře. Řada klik Maximal se odlišuje od řady Minimal vkládanými výplněmi z materiálů, jakými jsou kov, sklo, kůže nebo dřev. Skutečná designová libůstka pro stylový interiér!

Ačkoliv je řada Minimal & Maximal vlajkovou lodí klik značky M&T, najdete v její nabídce i mnoho dalších designových skvostů. Nebojte se vyšperkovat si svůj interiér! Vždyť M&T vsází na detail. A právě takovým zdánlivým detailem klika může být. Své technologicky a designově ojedinělé produkty začala firma M&T postupně realizovat v designových řadách klik DESIGN 2000 s ojedinělým titanovým povrchem TiN, DESIGN 2004, který přinesl na evropský trh první designovou hranatou kliku, DESIGN 2006, DESIGN 2009, DESIGN 2011 se zcela novou tvarovou konstrukcí, DESIGN 2012 a DESIGN 2013 s již zmiňovanou oceněnou řadou klik Minimal & Maximal.

Kliky M&T slibují mnohaletou funkčnost

MECHANIKA M 2004Zdroj inspirace pro své úspěšné „designovky“ hledá M&T i v historii. Při tradiční výrobě třeba nachází krásu naturální mosazi, materiálu, který přirozeně stárne „do krásy“ a mění svůj charakter dle podmínek v okolí. Cesta inovací naopak přináší stále nové a nové konstrukční „vychytávky“. Kliky M&T jsou zdokonalovány prostřednictvím řady patentů. Výsledkem je precizní chod klik, který slibuje mnohaletou funkčnost!

Designový „Czech made“

V neposlední řadě je dalším plusem to, že kování na dveře a kliky M&T je vyráběno a montováno v České republice. Expedováno je poté ze skladů v Praze, Brně, Plzni, Dobrušce, Bratislavě a z dalších značkových prodejen. M&T se navíc může pochlubit i tím, že od roku 1999 drží všechny své výrobky v nabídce. Pokud máte doma například nějakou designovou kliku z roku 2009, můžete k ní stále dokoupit další nebo si pořídit náhradní díly, které opakovaně prodlouží životnosti už tak kvalitních výrobků.