Dveřní kování doladí interiér

Stejně jako jsou dveře nedílnou součástí interiéru, je i dveřní kování nutným doplňkem každého bydlení. Stavíte novostavbu nebo jste na počátku rekonstrukce bytu či domu? Možná si jen říkáte, že vaše stávající kliky nekorespondují úplně s designem interiérového zařízení. Ať už máte jakékoliv důvody, věřte, že u nás najdete kování, které skutečně doladí váš interiér. Nabízíme vám širokou nabídku všech možných typů klik od těch rustikálních vhodných do romanticky zařízeného bydlení až po ty velmi luxusní a stylové. Podívejme se na sortiment našich designových "lahůdek".

Kliky M&T Série Minimal Maximal RED DOT Award

Rustikální kování se skvěle hodí do moderních dřevostaveb i na chalupu

Začněme s již zmíneným rustikálním kováním. Co je pro něj typické? Rustikální kování je typické svými tvary, použitými materiály i patinovanou povrchovou úpravou. Hodí se jak do dobově zařízených interiérů, tak i do každé chalupy i chaty. Skutečnou parádu nadělá i v současné době tolik oblíbených dřevostavbách, srubech nebo i ve zcela moderně zařízeném interiéru, kde bude působit jako atraktivní kontrast. Zdobné detaily, atraktivní tvary, popřípadě i porcelánové madélko - taková jsou naše rustikální kování, která se skvěle hodí zejména jako doplněk celomasivních dveří, s nimiž budou tvořit dokonalý pár!

Cobra Belvedere rustikální kování

Kované kování připomíná poctivou řemeslnou práci

Ještě rustikálnějším designem vyniká kované kování, které svým vzhledem připomíná především poctivou kovářskou práci a tradici klasického řemesla. Kované kování je vyrobeno z ušlechtilé oceli a svému majiteli může plnit perfektní funkci po desetiletí. Nejčastěji doporučujeme kované kliky jako kování pro vchodové dveře, ale jistě bude "slušet" i interiérovým dveřím.

Kované kování Cobra BREMENKované kování MADLO PORT-R

Designoví nadšenci si mohou vyzdobit interiér kováním ověnčeným prestižní cenou

Teď se podívejme na kování z opačného konce designového spektra. Hledáte designové libůstky, které budou dokonale ladit s vaším moderním interiériem? Toužíte po něčem elegantním a  minimalistickém? V naší nabídce najdete stylové kliky, které se mohou pochlubit i mezinárodním oceněněním. Díky dveřnímu kování M&T jsme se vyšvihli mezi světovou špičku. Produktová řada Minimal & Maximal se stala ihned středoevropským bestsellerem, brzy navíc obdržela prestižní ocenění RED DOT Design Award Winter 2013. Pokud chcete mít ve svém interiéru oceněný skvost, neváhejte!

M&T dveřní kování MAXIMALM&T dveřní kování MINIMAL

Vylaďte svůj interiér elegantním kováním na skleněné dveře

V moderních interiérech často najdeme i celoskleněné dveře. Takové dveře vyžadují samozřejmě speciální kování s mechanismem, který umožňuje uchycení na sklo. Vyberte si kliky na sklo, které budou ladit s vaším interiém. Můžete je sladit s mušlemi na skleněné dveře, panty, madly i koulemi. Vsaďte opět na eleganci klik oceněné značky M&T. Krom kování z řady Minimal & Maximal nabízíme i další skvosty od této prestižní značky. Stačí si jen vybrat.

M&T kování na sklo MINI

Zapuštěné rozety doplní minimalistický interiér

Velmi atraktivním a elegantním dojmem působí zapuštěné rozety. Co je na tomto kování tak vyjímečné? U běžného kování jsme zvyklí na to, že vystupuje nápadně nad povrch dveřního křídla. Zapuštěné rozety zcela s dveřmi splývají, nebo vystupují maximálně 1 až 2 mm nad jejich úroveň. Celému interiéru dodají nebývalý šmrnc. Nepůsobí nijak rušivě, jsou vysoce elegantní, přitom se nedají přehlédnout. Zapuštěné rozety jsou dokonalým příkladem toho, že na každém detailu záleží!

zapuštěné rozety M&T